nytt "hem"

Okej, sa igar kvall bokade vi det boendet vi ar pa idag, efter slit och skit pa vagen hit sa kom vi antligen in till varat hoste som nu ligger i city. Det forsta vi gor ar att stalla in varan mat in i kylen, som stinker varre an en skitstuga som inte har tomts pa 5 ar. Dar ska vi alltsa lagga varan mat. lockande.. Efter det kommer vi in i rummet som ar lika litet som varan toa ungefar, fyra baddar och ingen luft. Den enda "luftkonditioneringen" vi har ar en gammal flakt som tappert star och forsoker gora rummet bovanligt. Och tacka gudarna eller ja, det var val mamma och pappa, som gav mig mitt sidensovsett, for lakanen har har varit med om bajsfester, haravfall och andra freshnessess som man inte garna vill sova i. Den gemensamma toan och duschen ska vi inte ens tala om. Annie tror att vi ska fa aids om vi anvander duschen, men jag tanker utmana odet ikvall eller imorgon.
Hur som helst, detta har val sin charm det ocksa.

Jetlaggen ligger i, precis som igar rekade vi och forsoke forsta oss pa stan, kom hem och somnade och vaknade efter nagra timmar. Annie har formodligen blivit sjuk sa hon ligger kvar i helvetet medan jag ska forsoka att hitta ett battre hem. Att laga mat och behova ga in i den dar kylen igen vill jag inte ens tanka pa...

Juste, St Kilda alskade vi, sa vi hoppas pa boende dar! centrum har vi inte riktigt forstatt oss pa an. det ar sa stort men verkar superspannade!

Vi har inget wifi har sa vi maste betala for internet, sa jag kommer formodligen vara svar att fa tag i nagra dagar nu.. men hall ut!

over all sa mar vi bra och har kul!
Saknar er dar hemma! puss och kram!!

P.S har problem med att ladda upp bilder, i Will try later D.S


Dag 1

Hej där hemma!

Idag vaknade vi upp halv sju på morgonen av solens strålar! Det lovas att bli 28 grader varmt idag, it's like perfecto!

Vi gjorde ett mycket tappert försök till att få till en egen gjord frukost bestående av ÄGG, med hjälp av en vattenkokare och en diskkon, vi hade alltså ingen kastrull. Detta gick tyvärr inte. Om man inte gillar äggsörja. Så, det blev kära McDonalds som ligger ca 10 meter i från våran lilla lägenhet här.

Vi är väldigt nöjda med boendet hittills, väldigt enkelt men bra och fräscht, plus att vi har en väldans soft uteplats på taket med havsutsikt! Hittar vi inget bra boende idag för resten av veckan kanske vi förlänger våran tid här. Ye. Lite fin uppdatering åt er där hemma.

Nu ska vi reka !!


Hello Melbourne!

Vi är äntligen framme!

Resan som började klockan 01.00 söndag natt och slutade idag, tisdag, ca 14.00 er tid,(!!!) gick förvånansvärt bra! Det ända som var jobbigt var träsmaken i rumpan och Annies gungstol till flygstol.
Klockan är 01.40 här och vi har köpt med oss sallad, chips och godis till rummet och tittar på film. vi somnar väl med datorn i knät och chipssmulor i hela sängen antar jag.






0 dagar kvar

Om exakt en timme lyfter vårt första plan mot Melbourne och vi har fortfarande ingen aning om vad vi gett oss in på!
Önska oss lycka till!!


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.